Deportes
Tiempo de lectura: 3 minutos

David Abril se despide de la primera línea política

El portavoz parlamentario de Més per Mallorca, David Abril, afronta sus últimos días como diputado y político en activo y es que el diputado anunció que dejaría la primera línea política en abril.

David Abril anunció meses atrás su decisión de abandonar por motivos de salud y personales y este domingo ha querido despedirse a través de sus redes sociales. A continuación puede leer las palabras de despedida del portavoz parlamentario de Més:

"COMIAT

Amigues i amics,

com ja sabreu, aquests són els meus darrers dies a la primera línia política. Fa un parell de setmanes ja no vaig renovar la meva participació a la direcció del partit, i aquesta serà la meva darrera setmana activa com a diputat al Parlament de les Illes Balears. Fa mesos que havia anunciat que el 2019 no em presentaria, i motius personals i de salut m’han duit a prendre aquesta decisió, que no hauria de sorprendre a ningú ni donar peu a interpretacions malicioses, i així ho saben els meus companys i companyes des de fa mesos.

Els propers mesos seran intensos, i com vaig dir a l’Assemblea, no estic per donar el 120% que faria falta a un any de les eleccions, en què ho hem de donar tot, i és el moment d’altres companys i companyes, tant a nivell de partit, com de Parlament, i de candidatures a primàries. La prioritat, això sí, l’hauríem de tenir totes ben clara: revalidar majoria d’esquerres arreu de les nostres Illes en un context espanyol i europeu dominat per la dreta més reaccionària i una crisi de la democràcia sense precedents. Un context que encara dóna més valor als Acords pel Canvi i als èxits aconseguits a tots els nivells, des de la renda social, a l’ecotaxa, l’ampliació d’espais naturals, la Llei de fosses i tantes altres, que per elles totes soles ja justifiquen una legislatura que entra a la seva recta final. Èxits que pesen a la balança molt més que les errades, que també n'hem fetes.

No puc fer altra cosa que expressar-vos a totes i a tots la meva màxima gratitud. A les companyes i companys de partit, per haver confiat en mi aquests anys de construcció d’un projecte il·lusionant i transformador com és (i ho ha de seguir essent) MÉS. Als votants de MÉS, als qui hem de seguir il·lusionant. Als amics i amigues d’altres partits d’esquerres, amb els qui val la pena discutir de tant en tant si és per construir en comú una Mallorca millor. Als dels partits de l’oposició, amb qui sempre he procurat mantenir una relació cordial, a pesar de les discrepàncies polítiques. Als treballadors i treballadores de les administracions amb qui he tengut el plaer de coincidir en la feina en aquests anys. I sobretot, a la meva família, a la meva companya de vida i als meus fills i la meva filla, a qui els dec massa hores de manca de dedicació.

En termes materials, me’n vaig com vaig entrar, que és el que toca: com un fill de classe treballadora que s’haurà de seguir guanyant les garroves d’una altra manera, cosa que no em fa passar pena perquè ningú ens ha regalat mai res. En termes humans, me’n duc aprenentatges de tota mena, experiències que m’han fet créixer i madurar com a persona i com a militant d’esquerres, ecologista i sobiranista, aprenentatges als que seria impossible posar preu, impagables. Aprenentatges i experiències viscudes al costat d’un munt de gent estimada. I això val molt!

Sabeu que som bo de trobar, per aquí, per correu, en persona o com sigui. I ben segur que ens hi trobarem, perquè en els temps que corren me tem que totes les trinxeres, a més de la política, seran necessàries per defensar la dignitat, en majúscules. Una abraçada a totes i a tots. Seguim".

Actualizado: 14 de marzo de 2022 , , , , ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram