Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

El Consell d’Eivissa continua la ronda de reunions per consensuar la proposta per ordenar l’entrada de vehicles a l’illa d’Eivissa

El president Vicent Marí s’ha reunit amb representants d’AEVAB per tal d’explicar la proposta i recollir idees de millora de la mateixa

El president Vicent Marí i el vicepresident primer Mariano Juan s’han reunit aquesta setmana amb representants de l’Associació Empresarial de Lloguer de Vehicles de Balears (AEVAB per les seves sigles en castellà) per tal de consensuar la proposta de regulació de l’entrada de vehicles de l’illa d’Eivissa en què hi treballa el Consell Insular i que ha de ser ajustada a la realitat que dibuixin les darreres dades d’entrades i sortides de vehicles. En aquest sentit el conseller Mariano Juan els ha explicat que “s’està en contacte amb Autoritat Portuària per tal de rebre i poder analitzar totes les dades de 2022” i poder actualitzar així una proposta que ha de ser “consensuada i basada en dades objectives, que permeti establir mecanismes útils per tal de millorar la sostenibilitat de la nostra illa”.

El president Vicent Marí ha explicat el seu compromís en presentar una proposta “consensuada, treballada i realista” que defugi de plantejaments “purament ideològics que no tenen en compte les dades objectives”. És per això que s’ha compromès a tenir en compte totes les aportacions per tal de millorar un text “que millorarà la qualitat de vida de tots els residents i també dels visitants”.

El passat mes de juny el Consell d’Eivissa va presentar el primer esborrany de la proposta legislativa per ordenar l’entrada de vehicles a l’illa d’Eivissa que ha de servir per donar la potestat al Ple del Consell d’Eivissa d’establir una regulació vers l’entrada de vehicles a l’illa. Aquest esborrany contempla la possibilitat que el Consell d’Eivissa, amb el consens amb l’ajuntament afectat, pugui regular l’estacionament de vehicles en certs indrets en moments puntuals, i prohibeix expressament l’acampada de caravanes o furgonetes. Preveu un règim sancionador amb multes que poden assolir els 30.000 euros i la possibilitat d’immobilitzar aquells vehicles que incompleixin la Llei durant un període màxim de 4 mesos.

Actualizado: 25 de octubre de 2022 , , , , , ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram