Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

Éxito rotundo del II Torneo Mujer, Arco y Salud

,

El passat dissabte dia 9 de juliol la Delegació de Tir amb arc de Menorca, juntament amb el projecte ONA del Servei d’Esports del Consell Insular, va organitzar el II Torneig Dona, Arc i Salut. La competició va tenir lloc al Camp de Futbol Ses Arenes de Fornells amb una participació total de 15 esportistes dels Clubs de Tir amb Arc de Maó i Ciutadella, així com també, del projecte Arkus del Club Tramuntana de Mallorca.

La competició, que va comptar amb tota la disposició i el desenvolupament d'una competició oficial, es va dividir en dues categories: Iniciació (per a les iniciades en el passat programa) i Continuació (per a les practicants de programes anteriors). Totes les esportistes van llençar sobre la distància de 18 metres. Les més veteranes van disparar sobre una diana de 80 centímetres i les més noves sobre una diana de 122 centímetres. La competició va consistir en una ronda prèvia de 30 fletxes i després eliminatòries una contra una. A aquesta fase eliminatòria accedien les quatre primeres classificades de cada categoria.

A la ronda prèvia, les quatre primeres classificades van ser:

INICIACIÓ:

1a: Maria Novell Grau amb 248 punts.
2a: Sonia Mestres Just amb 224 punts.
3a: Teresa Company Juanico amb 220 punts.
4a: Alicia Pineda Mateo amb 210 punts.

CONTINUACIÓ:

1a: Rosario Fernández Navarro amb 253 punts.
2a: Ana Maria Llabres Sintes amb 252 punts.
3a: Maria Fernández Navarro amb 251 punts.
4a: Anna Gallofré Delapuente amb 245 punts.

Posteriorment, es van dur a terme les rondes eliminatòries on es van enfrontar a semifinals la primera contra la quarta classificada per un costat del quadre, i la segona i tercera classificada per l'altra part del quadre. Així doncs, les guanyadores de la fase de semifinals, en categoria Iniciació, van ser Teresa Company i Alicia Pineda. Per la seva banda, a la categoria Continuació, les dues arqueres que es van trobar a la final van ser Rosario Fernández i Ana María Llabres.

La final de la categoria Iniciació es va saldar amb victòria per a Alicia Pineda per un resultat de 6 a 2 davant de Teresa Juanico. D’altra banda, la final de la categoria Continuació, va arribar a l'últim set amb empat per a les dues esportistes decantant-se, finalment, a favor de Rosario Fernández amb un total de 6 a 4 punts davant d'Ana María Llabres.

A la finalització de l'esdeveniment, es van lliurar trofeus per a les primeres classificades de cada categoria, així com diplomes per a totes les participants. Un cop conclosa la competició, les participants i acompanyants van participar d'un sopar de germanor que va congregar 30 persones.

Actualizado: 12 de julio de 2022

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram