Deportes
Tiempo de lectura: 1 minuto

El Ajuntament de Pollença amplía las zonas peatonales del casco histórico

El Ajuntamiento de Pollença ya ha empezado las obras que ampliarán las zonas de peatonalización del casco histórico del municipio.

El proyecto cuenta con una inversión de 1,5 millones de euros y quiere dar un mejor servicio para visitantes y residentes del pueblo.

Clique sobre el vídeo que completa esta información, emitido por FIBWI 4 Televisión, y conozca más detalles de esta iniciativa.

Actualizado: 14 de marzo de 2022 ,

Noticias relacionadas

Comentarios

1 comentario
  1. Sr. Batle de Pollença si anàssiu amb cadira de rodes, amb caminadors de gent gran o amb cotxet d'infant, de ben segur, que no defensaríeu amb tant d'interès el paviment de pedres per a les obres de reforma del casc antic de Pollença. L'experiència ens ha demostrat que aquest tipus d'empedrat en un plaç molt curt de temps (pocs anys), degut a les inclemències del temps atmosfèric: pluges a l'hivern i molt de sol a l'estiu, es va deteriorant molt ràpidament i perd el ciment que en revolta a les pedres i les rodetes petites de les nostres cadires de rodes i dels cotxets d'infant queden anclades i fixades dintre aquets espais buits per pèrdua del ciment, provocant-nos caigudes a terra. Amb una paraula són un gran perill per la nostra integritat física. A més a més, impedeixen el transitar a les persones grans amb caminadors per aquestes zones empedrades. Per favor demaneu l'opinió a les associacions de persones grans del vostre poble.
    Ben cordialment,
    Guillem Fullana Vanrell
    Mallorca Accessible per a Tothom
    Es Pont d’Inca, 7 març de 2022

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram