Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

Asfalts i quitrans, bons per refrescar

De tothom és sabut que els mesos d'estiu, aquell remei infal·lible per acabar amb la calor és treballar asfalts i quitrans baix un sol que torra el cul a les llebres.

Atenció! SPOILER: Si no entenen la ironia, no importa continuïn llegint.

Des de fa una setmana la carretera MA-15, a la sortida de Manacor cap a Palma, hi ha una colla de senyors que cada dia, sense falta, es dediquen a asfaltar. No tenc cap dubte que ho fan per gust, per afavorir que els conductors gaudeixin del paisatge tot el temps que han d'estar aturats a l'embós o han de reduir la velocitat.

Estic tan segura que aquests homes que asfalten passen tant de gust de fer-ho quan el sol pica de valent, que avui sense anar més enfora, també s'han instal·lat a la rotonda de Vilafranca a Sant Joan, i a la de Montuïri.

Deu ser tan agradós estar enrevoltat d'asfalts i quitrans quan arriba el migdia que han decidit ampliar horitzons i anar conquerint rotondes. Aviat arribaran a Palma.

asfalto caliente

Mmmm! Asfalt calentet en els mesos d'estiuet!

A més, la satisfacció que deuen donar els milers de conductors que mentre et veuen passar gust enrevoltat d'asfalts calents, et dediquen afectuoses paraules recordant tota la teva saga familiar, deu ser una experiència totalment enriquidora. Recomanable al cent per cent.

No entenc com algú pot dubtar que els mesos de juliol i agost en què el parc automobilístic mallorquí es duplica i ningú, absolutament ningú d'aquesta terra no fa feina, són els millors moments per treure asfalts i quitrans. Com podeu dubtar que ara no és el moment d'alentir la circulació, tallar carrils i aturar cotxes?!

A l'agost no hi ha repartidors de gel ni begudes que vagin amunt i avall per tal que cap guiri quedi sense refrescar i satisfer. No n'hi ha cap ni un. Ni tampoc hi ha taxis, furgonetes i busos que traginen aquests mateixos guiris d'una banda a l'altra. Ni hi ha gent que, pel motiu que sigui, s'hagi de desplaçar. Al juliol i a l'agost no hi ha urgències mèdiques a Mallorca, ni anam a fer feina, ni volem visitar les nostres platges. No, no i no. A l'estiu, asfalts i quitrans!

Ironia OFF: La manca de planificació de les nostres institucions clama al cel. Una vegada més, i ja en van moltes, tornaré a atorgar el benefici del dubte a la classe política i confiaré que la nova direcció del Consell de Mallorca planifiqui millor (d'ara endavant) les tasques d'asfaltat.
Pels inconvenients que ocasiona als qui circulam i perquè, sincerament, el gust de treballar al sol cada dia envoltat d'asfalt bullent em sembla molt dubtós.

Per una planificació efectiva i coherent, ja!

Actualizado: 14 de marzo de 2022 none

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram