Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

Capdepera celebra Sant Antoni

Con una buena 'xocolatada' es una gran forma de empezar las fiestas de Sant Antoni. Así lo hará el próximo 15 de enero Capdepera en la plaza de l'Orient. De hecho, las fiestas se alargarán cinco días en Cala Ratjada con el cántico de la 'codolada'.

Durante las fiestas no faltarán els 'dimonions', los 'foguerons', y las cabalgatas con las 'beneïdes'. Cualquier persona será bien recibida en la fiesta más popular de Mallorca que también se hará en Capdepera.

Aquí pueden ver el programa completo:

DIMARTS, 15

19:00h Picarolada. Concentració a la plaça de l’Orient. En acabar, xocolata per a tothom. 20:30h Combat de glosadors al teatre de Capdepera. Hi intervendran: Blai Salom, Maribel Servera i  Mateu Xurí.

DIMECRES, 16

14:30h Repicada de campanes.
15:00h Sortida dels dimonis des de la cotxeria de Ca na Vergera (carrer Nou) acompanyats de la banda de música i encontre a l’església.
A continuació, corregudes pel poble. 19:00h Avís amb dos coets i encesa de foguerons, que seran visitats pels dimonis i la banda de música.

DIJOUS,17 SANT ANTONI 

14:30h Concentració de la cavalcada al carrer Roses (ca’n Trobat).
15:00h Recollida dels Obrers al carrer Ciutat, acompanyats de la banda de música.
A continuació, sortida de la cavalcada i beneïdes. En acabar, concentració a la plaça de l’Orient, cant de la codolada i vinet per als assistents (venda de l’argument i sorteig d’una porcella).
17:30h Missa solemne de Sant Antoni.

DISSABTE, 19

14:30h Repicada de campanes. 15:00h Sortida dels dimonis des de la cotxeria d’en Toni Miquelet (plaça dels Mariners), acompanyats de la banda de música i encontre a l’església.
A continuació, corregudes pel poble.
19:00h Avís amb dos coets i encesa de foguerons, alguns dels quals seran visitats pels dimonis i la banda de música. Sortida des de la cotxeria d’en Toni Miquelet.

DIUMENGE, 20

10:00h Missa solemne a l’església de Cala Rajada.
10:30h Concentració de la cavalcada de la plaça dels Pins. Recollida dels Obrers a l’església, acompanyats de la banda de música.
11:00h A continuació, sortida de la cavalcada i beneïdes. En acabar, concentració a l’església, cant de la codolada i vinet per als assistents (venda de l’argument i sorteig d’una porcella).

Sol·licituds d’arena a l’Ajuntament per fer un fogueró: cal fer una instància a l’OAC de l’Ajuntament aportant un croquis d’on es vol fer un fogueró. Termini: fins dia 11 de gener.

Sant Antoni Capdepera

Actualizado: 14 de marzo de 2022 ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram