Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

La vacant

Són apassionants les conseqüències de qualsevol canvi de govern, i més si vénen de manera molt ràpida com amb la moció de censura d’aquests dies. No només és el president, en aquest cas, Mariano Rajoy qui deixa el seu càrrec. Això és com desfer calça. Darrere ell cauen molts més càrrecs. I a la nostra comunitat hi ha una persona que deixarà una vacant ben llépola. O no…

La cadira de Delegación del Gobierno que encara ocupa la popular Maria Salom. La mateixa que té estès per tot, després de deixar la carrera professional dels treballadors públics a l’aire, fer enfadar els seus i discutir les ajudes per retolar en català. Maria Salom té els dies comptats. I ho sap. Mala barrina aquesta de donar cara tan convençuda per un govern central radical i llunyà. Un govern tancat en banda al diàleg i a l’empatia. Defensar a les totes els interessos nacionals ha resultat tenir nefastes conseqüències. I és que  avui, l’acomiadament imminent de Maria Salom era d’allò més celebrat a les xarxes socials dels membres de les formacions progressistes balears. Clar símptoma de la rancúnia que ha aconseguit conrar en molt poc temps… Pocs delegats del govern han concentrat tant d’odi envers la seva persona.

Valgui dir que no em pareix del tot just, i és que Maria Salom “només” feia la seva feina. Fer d’ella, ara, el blanc de totes les crítiques és una mica infantil. Però bé, ja se sap que guanyar fa riure. I tots tenim dret a unes bones riallotes en un moment puntual.

En tot, els socialistes d’aquí ja deuen fer travesses per veure qui ocuparà la vacant. Aparentment és un lloc molt atractiu, però també podria no ser-ho tant com sembla (i sinó, que li demanin a la mateixa Salom mem què en pensa…). De tots és sabut que hi ha regals enverinats.

Ja sonen noms, però encara res concret. Això de passar l’arada davant el bou sembla que no va molt amb el tarannà socialista. I si ho tenen clar… callen. Com molts altres, que també prefereixen callar a dir el que pensen.

Sia com sia, n’hi ha que hi eren i ja no hi són (no,no estic parlant de morts, que no s’escandalitzi ningú), per tant no podran encalentir aquesta cadira. Els que encara hi són sí que tenen opcions i el seu nom és dins el bombo (i ho saben).

Estarem atents per poder felicitar com cal a l’afortunat (o AFORTUNADA).

Actualizado: 14 de marzo de 2022 ,

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram