Deportes
Tiempo de lectura: 2 minutos

EXCLUSIVA/ Otra dimisión en el Consejo Ciudadano de Jarabo

El Consejo Ciudadano Autonómico de Baleares se está quedando vacío. La última dimisión ha sido la de Xavier Ramis, que ha enviado una carta a sus compañeros explicando que, tras Vistalegre II, el Círculo ha quedado totalemente desvirtuado".

Tras el congreso nacional de la formación morada, que ganó el proyecto de Pablo Iglesias, se le ha dado más poder a las ejecutivas, por lo que los Consejos Ciudadanos pierden el protagonismo que tenian en los inicios del partido.

Por eso, critica que con lo aprobado en Madrid, el poder pasa a solo "9 personas, de las 35 que se votaron hace dos años".

Aquí pueden leer la carta de dimisión de Ramis a la que ha tenido acceso CANAL4 DIARIO:

A les companyes i companys de Podem a les Illes Balears
Als cercles

Estimats companys i companyes,

Vos inform que avui mateix, just el dia que s’acompleixen dos anys de la constitució del CCA, acab de cursar la meva dimissió com a membre de l’òrgan de Direcció de Podem a les Illes Balears. No es tracta de cap decisió precipitada, sinó ben al contrari, d’un procés llargament meditat. De fet, aquesta dimissió es pot considerar com a continuació de la meva anterior dimissió, ja fa bastants mesos, com a Secretari Autonòmic de Coordinació.

Fa molt de temps que consider, i així ho he plantejat en diverses ocasions, que el CCA no hem ni sabut establir una estratègia ni definir uns objectius ni concretar un funcionament adequat, en molts d’aspectes; ni tant sols en alguns tan fonamentals com és el de la pressa de decisions. De la mateixa manera tampoc hem sabut  establir unes relacions fluides i autènticament bidireccionals amb les bases i consegüentment, no s’han vehiculat les vostres veus cap a les decisions de la Direcció Autonòmica.

Fa també molt de temps, gairebé des dels primers mesos, que en el CCA s’han anat succeint baixa rere baixa i encara que sigui per diferents motius, allò cert és que a dia d’avui just queden la meitat dels seus membres electes. Per aquest gran dèficit de representativitat, afegit als altres motius abans assenyalats, fa uns mesos vaig plantejar dins el propi CCA la seva dissolució i la convocatòria d’eleccions anticipades.

Per si aquests motius no fossin suficients, des de fa algunes setmanes, el CCA ha quedat totalment desvirtuat amb l’autoproclamació del Consell de Coordinació Autonòmic com a executiva del partit, amb unes atribucions que contravenen els nostres estatuts i que fa que les decisions siguin preses entre 8 o 9 persones, d’aquelles 35 que vareu elegir fa dos anys.

Amb la situació actual, de la qual vos he intentat presentar, molt resumidament, unes breus pinzellades, entenc que ja no me és possible d’exercir les meves funcions en representació de totes i tots vosaltres i que, per això mateix, no em queda altra opció que partir.

Vull acabar donant-vos les gràcies i dir-vos que me'n vaig assumint davant totes i tots la meva part de responsabilitat per allò fet i també per allò que no s’ha pogut fer.

13 de febrer de 2017

Xavier Ramis Caldentey

Actualizado: 14 de marzo de 2022 none

Noticias relacionadas

Comentarios

No hay comentarios

Enviar un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este formulario recopila tu nombre, tu correo electrónico y el contenido para que podamos realizar un seguimiento de los comentarios dejados en la web. Para más información, revisa nuestra política de privacidad, donde encontrarás más información sobre dónde, cómo y por qué almacenamos tus datos.

magnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram